بسنت شوقي ترد على منتقديها: «يا حبيبي أنت مش فاهم دينك»
أعربت الفنانة بسنت شوقي، عن استيائها من الانتقادات التي وجهت لها خلال الفترة الأخيرة، مشيرة إلى أن الناس تحتاج إلى معرفة دينها بشكل جيد.
وأعربت بسنت شوقي، عبر حسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي «فيسبوك» عن استيائها من تعليقات الجمهور، وعلقت: «شوف يا مؤمن من دون كل الكومنتات اللى الواحد بيقراها على السوشيال ميديا، أكتر واحدة صعبة بالنسبة لى هى: "الحمد لله الذى عافانا".
وتابعت: «يا حبيبى أو يا حبيبتى.. انت مش فاهم دينك خالص و جاى تتنطط على خلق الله، انت مش حقيقى بتحمد ربنا، انت بتتريق على الغير، و النبرة بتاعتك و نيتك ريحتهم فايحة».
وأضافت: «ربنا بيقول " يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِّن قَوْمٍ عَسَىٰ أَن يَكُونُوا خَيْرًا مِّنْهُمْ" و برضو بيقول "َلَا تُزَكُّوا أَنفُسَكُمْ ۖ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنِ اتَّقَى".. و لو حضرتك قريت تفسير الحديث اللى انت ماشى بتقوله ده و قريت فى صميم دينك هتعرف حاجتين».
واستكملت: «التقرب من الله فضل منه مش مجهود من حضرتك خالص، لو هتدعى ونيتك فعلا انك تحمد ربنا لازم تقولها بينك وبين نفسك … زى مثلا لو شفت حد اعمى او مريض و حمدت ربنا، مش هتروح تقوله فى وشه الحمد لله الذى عافانا … ولا ايه؟ يا مؤمن و يا مؤمنة؟!».



















العدد الجديد من جريدة الميدان «1027»
العدد الجديد من جريدة الميدان «1022»
غدًا العدد الجديد من «جريدة الميدان» في الأسواق
العدد الجديد من جريدة الميدان «983»
الكاتب الصحفي سيد دويدار ينعى والدة آل السيسي
الميدان تنعى ببالغ الحزن الحاج نور أبوسمرة المعداوي وتتقدم بخالص العزاء لأسرة...
الميدان ينعي ببالغ الحزن عائلتي مرجان وأبو غانم في وفاة والده الأستاذ...
بالتفاصيل...طعن على الانتخابات البرلمانيه ٢٠٢٥ امام المحكمه الادارية العليا