”عاوز تاكل أحلى حمام وفراخ مشوية ”..فرع جديد لمطعم الفرخة الشبح فى المقطم


"عاوز تاكل أحلى حمام وفراخ مشوية " يبقي لازم تزور مطعم الفرخة الشيخ ..أشهر محل حمام وفراخ مشوية في الدرب الاحمر لصاحبها الحاج عادل ابو سريع ونجله كريم ابو سريع ..مقوله منتشرة بين الفنانين والمطربين قي كل جلساتهم وبين رواد المطعم الذين أكدوا أنهم أكلوا حمام وفراخ مشوية في الكثير من المطاعم إلا أن حمام وفراخ الفرخة الشبح حاجة تانية خالص .
المعروف عن الحاج عادل أبو سريع الشهير بصديق الفنانين الرجل العصامى الذى بنى نفسه بنفسه أن أكثر ما يميز مطعمه هو استخدامه الحمام والفراخ من المزارع الخاصة به..حبث يقوم بتربيتها بنفسة ويرفض إستخدام اية مكملات غذائية صناعية في علف الحمام والدجاج ..وهو ما يعطى لحمام وفراخ مطعم الفرخة الشبح مذاق خاص ويجعل من المحل قبله للفنانين والمشاهير وكل رواده من أنحاء المحروسة .
والجميل في الأمر أن مشويات الحاج عادل أبو سريع الفرخة الشبح سوف يفتتح فرع جديد في منطقة المقطم بميدان النافورة بجوار بنك مصر ..وهو ما أعتبرة أهالى المنطقة انها بشرة خير لما يتميز به المطعم من سمعة طبيعة حيث يقدم أشهى وأطعم الأكلات التى ترضي جميع الأذواق ويضم اشهر الشيفات في مصر .